Det sorte gull er en del av firmaet K.Aspelund AS.

K.Aspelund er et selskap som har lange tradisjoner helt tilbake til 1962 som tilbyder av inntektsbringende tiltak for lag og foreninger. Hovedleveransene har vært til bingo og lotteribransjen.

Satsingen på nettbutikken Det sorte gull grunner i vårt ønske om å gi norsk foreningsliv ytterligere muligheter til å skaffe seg inntekt til sin daglige drift. Nå kan endelig lag og foreninger få muligheten til å tjene penger på det daglig kaffe forbruket i norske hjem og bedrifter.

Statistikker viser at det drikkes ca. 12.500.000 kopper kaffe i Norge pr dag, av disse produseres ca 2.000.000 på en kaffemaskin som enten bruker kaffekapsler eller kaffebønner. Gjennom vår nettbutikk vil foreningens medlemmer og støttespillere få muligheten til å gi en andel til sin favoritt forening hver gang de tar en kopp kaffe, med andre ord daglig, og ikke bare gjennom loddsalg og andre aktiviteter som foregår i kortere perioder i løpet av et år.

Gjennom å handle på Det sorte gull vil bestemor i Bergen ha muligheten til å støtte barnebarnas fotballag i Bodø – hver dag!

Dette er en mulighet som vil gi lag og foreninger langsiktige inntekter uten at de trenger å legge ned mer innsats enn å verve brukere, resten av jobben med lager, pakking og utsendelse tar vi oss av.

Ikke vent, registrer deg i dag og støtt de du synes det er verdt å støtte!